Gratis advies bij letselschade

Gratis advies bij letselschade

Gratis hulp bij letselschade. Voor slachtoffers kost onze juridische bijstand niets. Heeft u letsel opgelopen en is een ander daarvoor verantwoordelijk? Dan kunt u best wat hulp gebruiken. Wij bieden u de hulp aan waarnaar u op zoek bent. Geheel kosteloos, zowel het juridisch advies bij letselschade als de daadwerkelijke juridische hulp. Hier ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring van.

Waarom gratis?

Ons kantoor is opgericht vanuit het idee en de ervaring, dat er veel kantoren zijn die over de rug van letselschadeslachtoffers (veel) geld verdienen. Wij willen anders zijn. Wij staan slachtoffers daarom gratis bij. Omdat zij een beetje extra juridische hulp wel kunnen gebruiken. En omdat zij na een ongeval niet zitten te wachten op ook nog eens een torenhoge advocaten nota.

U zult van ons kantoor dan ook nooit een rekening ontvangen. Hier ontvangt u vooraf een duidelijke verklaring van. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wie betaalt dan de kosten van JBL&G?

De (verzekeraar van de) partij die aansprakelijk is voor uw letsel, betaalt de vergoeding voor onze diensten. Zodra de tegenpartij of diens verzekeraar de aansprakelijkheid heeft erkend, zullen onze kosten door hen vergoed moeten worden. Dit betekent dat de verzekeraar / tegenpartij naast uw schade ook de juridische kosten moet voldoen. Zo is dat in de wet vastgelegd.

Dit gaat tevens niet ten koste van de hoogte van uw schadevergoeding. De verzekeraar van de tegenpartij moet beide kostenposten apart van elkaar uitkeren. En u hoeft daar niets voor te doen. Onze juristen regelen het allemaal voor u.

Voor slachtoffers werken wij kosteloos. U zult dan ook nooit een nota van ons ontvangen. U krijgt dit ook schriftelijk bevestigd van ons.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ons hele team staat klaar om u te helpen. Onze juridische dienstverlening is er op gericht om slachtoffers volledig te ontlasten. Zodoende kunt u zich volledig focussen op medisch herstel. Hieronder een opsomming van diensten die wij u gratis verlenen:

  • uw zaak analyseren en de aansprakelijke partij vaststellen
  • aansprakelijk stellen van tegenpartij
  • berekenen van de huidige en toekomstige letselschade
  • voeren van de juridische discussie met de tegenpartij/verzekeraar
  • onderhandelen over de hoogte van de schadevergoeding
  • claimen van een voorschot op de totale schadevergoeding
  • bezwaar aantekenen tegen nadelige beslissingen van de verzekeraar

Terwijl u rustig herstelt van uw verwondingen, gaan onze juristen aan de slag. U hoeft niet achter uw schadevergoeding aan, maar u wordt wel overal van op de hoogte gehouden. U krijgt namelijk van alle in- en uitgaande post een kopie. En als u tussendoor nog vragen heeft, dan staan onze juristen voor u klaar. Dagelijks werken zij aan uw dossier en zijn zij telefonisch voor u bereikbaar. Met scherp juridische advies bij letselschade.

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in en stel uw vraag. Vertel ons meer over het ongeval en uw letsel. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op. Uw zaak wordt direct in behandeling genomen.

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.