Letselschade Berekenen

Letselschade Berekenen

Whiplash

Whiplash: letselschade door achterop-aanrijding

Whiplash, één van de meest gediagnosticeerde letselschadeklachten na een auto ongeluk, kan voor langere tijd chronisch aanwezig blijven. Klachten die bijvoorbeeld het normaal functioneren op het werk moeilijk of onmogelijk maken. Bovendien heeft een whiplash altijd financiële gevolgen voor de getroffene.

Maakt u kosten omdat iemand u achterop aangereden heeft en u met een whiplash heeft opgezadeld? Wij kunnen voor u 100% gratis een letselschadetraject in gang zetten om de door u gemaakte kosten (en in de toekomst nog te maken kosten) te claimen bij de verzekering van de tegenpartij. De kosten die door ons worden gemaakt om uw zaak te behartigen, worden vergoed door de verzekering van de tegenpartij.

Neem contact met ons op voor maximale compensatie van whiplash letselschade.

Schadevergoeding berekenen

Voorschotten aanvragen voor opgelopen whiplash

U heeft een whiplash opgelopen na een auto ongeluk? In juridische termen heeft u letselschade opgelopen. Wacht niet te lang met het in gang zetten van een letselschadezaak. Alle kosten die u nu al maakt, kunnen direct worden geclaimd bij de verzekering van de tegenpartij. Zoals de kosten voor:

  • therapie
  • medische kosten
  • reiskosten
  • kosten voor huishoudelijke hulp

Een volledige lijst van te claimen kosten vindt u hier.

Onze letselschadejuristen vragen gelijk voor u voorschotten aan. Veel mensen weten niet dat verzekeringen verplicht zijn tot het uitbetalen van voorschotten als aansprakelijkheid voor een wiplesh is erkend. Wacht niet te lang met het claimen van letselschade na een achterop aanrijding. De kosten lopen meestal sneller op dan u denkt.

Schadevergoeding berekenen

Letselschade met whiplash als gevolg van een auto ongeluk

Auto ongelukken, hoe klein ook, kunnen akelige consequenties met zich meebrengen. Soms voelt men de pijn pas na een paar dagen, als het lichaam probeert te herstellen. Veel letselschadeklachten na achterop aanrijdingen hebben betrekking op diverse vormen van whiplash. Whiplash betekent letterlijk een ‘zweepslag’.

Het hoofd beweegt door de impact van de achterop rijdende auto plotseling naar achteren en naar voren. Daardoor trekken de banden en spieren in de nek uit. Dit gebeurt meestal als gevolg van een auto ongeluk of een andere plotselinge beweging van het hoofd. Door de kracht van de abrupte beweging raken spieren overbelast.

De meest voorkomende whiplash klachten:

  • Steeds terugkerende of continue nekklachten
  • Hoofdpijn/ migraineaanvallen
  • Vergeetachtigheid of geheugenstoornis
  • Concentratiestoornissen
  • Slaapproblemen

Een whiplash kan dan ook langdurig het leven van het slachtoffer van een auto ongeluk bepalen. Men kan misschien niet meer werken. Of men moet voor langere tijd medicatie innemen om nog een beetje normaal te kunnen functioneren. De gevolgen van een whiplash hebben voor de meeste mensen aantoonbare financiële gevolgen. Als u alles bij elkaar optelt dan komt u op een hoger bedrag uit dan u denkt.

Wilt u een schadeclaim indienen omdat u een Whiplash heeft opgelopen? Onze letselschadejuristen staan altijd voor u klaar. Bekijk wat er allemaal komt kijken bij het indienen van een claim: stappenplan bij letselschade. Onze letselschadespecialisten zetten alle door u gemaakte en nog te maken kosten netjes voor u op een rij. Uw jurist maakt een complete schadeberekening om uw kosten maximaal vergoed te krijgen.

Whiplash en het claimen van letselschade na een auto ongeluk

Whiplash klachten kunnen lang duren. Waarschijnlijk heeft u een gespecialiseerde fysiotherapeut nodig die u daarmee kan helpen. Meestal dekt uw zorgverzekering maar een aantal sessies. Dan is het dus noodzakelijk om de kosten die u maakt voor herstel ook gelijk mee te nemen in de schadeberekening.

JBL&G is gespecialiseerd in whiplash letselschadetrajecten

De letselschadejuristen van JBL&G zijn gespecialiseerd in letselschade ontstaan door whiplash. Neem direct contact met ons op om alle door u gemaakte kosten zo snel mogelijk te claimen of lees meer over het claimen van smartengeld als gevolg van een whiplash.

Schadevergoeding berekenen Vragen? Neem contact op!

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.