Letselschade Berekenen

Letselschade vergoeding

Denkt u recht te hebben op een letselschade vergoeding?

Als u denkt in aanmerking te komen voor een letselschade vergoeding bij opgelopen letselschade, is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Een letselschadevergoeding kan uit verschillende onderdelen bestaan.

Omdat het niet eenvoudig is om op voorhand een bedrag te noemen, kunt u hiervoor het beste een letselschadebureau inschakelen dat hiervoor speciale letselschadejuristen in huis heeft.

Zorg direct voor de juiste schadevergoeding

Indien er sprake is van letselschade, moet u zo snel mogelijk een letselschade vergoeding claimen. U kunt soms behoorlijk hoge kosten maken door het verkeersongeval of bedrijfsongeval dat u is overkomen. Er zijn namelijk altijd kosten die voortvloeien uit opgelopen letselschade.

Dit geeft u in vrijwel alle gevallen recht op letselschadevergoeding. U wilt natuurlijk wel gecompenseerd worden voor de mogelijke materiële kosten, immateriële schade, psychische schade of als u (tijdelijk) niet meer kunt werken.

Aansprakelijkstelling bij letselschadevergoeding

Bij letselschade moet de tegenpartij aansprakelijk gesteld worden. Zeker als het niet duidelijk is door wie de schade daadwerkelijk is ontstaan, kan dit lastig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kop-staartbotsing met meerdere auto’s of botsing door bus of tram.

Ook als u zelf bent aangereden door een auto of een ongeluk op de manage heeft gehad, dient er iemand aansprakelijk te worden gesteld. Wie er aansprakelijk voor uw schade? Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht heeft twintig deskundige letselschade juristen in dienst, die uw recht op schadevergoeding met u doornemen en u kunnen helpen om de letselschade te verhalen.

Veel voorkomende schadevergoeding bij letselschade

Bij letselschade kunt u een schadevergoeding claimen voor onder meer de volgende zaken:

  • Inkomstenderving: als u niet kunt werken
  • Als u kosten maakt voor medische of huishoudelijke hulp
  • Smartengeld
  • Reiskosten die u na gevolg van schade moet maken, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis en de dokter
  • Pensioenschade

De hoogte van uw letselschade vergoeding

U wilt natuurlijk graag meer weten over de hoogte van uw letselschadevergoeding. Dit is erg afhankelijk van de materiële- of immateriële schade die u lijdt.

  • Hoe ernstig is uw letsel?
  • In hoeverre kunt u niet meer werken?
  • In hoeverre is de opgelopen schade een belemmering in uw dagelijks leven?

De hoogte van uw letselschade vergoeding zal oa hierop gebaseerd worden. U kunt hiervoor beter direct een letselschade expert inschakelen, omdat u uzelf gauw tekort doet, wanneer u zelf met het berekenen van uw letselschade aan de gang gaat.

Meer informatie over uw persoonlijke situatie?

Wilt u graag meer persoonlijke informatie bij het aanvragen van een letselschade vergoeding voor uw eigen situatie? Dan kunt u het beste uw naam en telefoonnummer achterlaten en bellen wij u zo spoedig mogelijk voor een eerste advies. Indien wenselijk kunnen wij uw zaak gelijk in behandeling nemen. Onze hulp is geheel gratis!

Wilt u gelijk uw letselschade berekenen? Klik dan hier.

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.