Letselschade Berekenen

Letselschade Berekenen

Auto ongeluk

Claim de maximale letselschadevergoeding na uw auto ongeluk

Bent u gewond geraakt of voor langere termijn uitgeschakeld en heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een auto ongeluk? Claim snel de maximale schadevergoeding en laat uw letselschadezaak niet verjaren.

Wij werken 100% gratis voor slachtoffers van een auto ongeluk

JBL&G werkt geheel gratis voor slachtoffers die letselschade hebben opgelopen als gevolg van een auto ongeluk. Als u een ervaren juridisch bureau zoekt met letselschade als specialisatie, dan bent u bij ons in goede handen voor een helder advies en een duidelijk stappenplan om uw letselschade zo maximaal mogelijk vergoed te krijgen. Wij maken voor u een volledige schadeberekening waarin ook mogelijke kosten voor de toekomst worden meegenomen.

Lees meer over hoe het claimen van letselschade na een auto ongeluk in zijn werk gaat op de pagina Hoe werkt het letselschadetraject.

Onze kosten worden niet uit uw portemonnee vergoed

U heeft geen rechtsbijstandsverzekering nodig, onze hulp is namelijk altijd gratis. Onze kosten worden vergoed door de verzekering van de tegenpartij als de aansprakelijkheid voor uw ongeval erkend is. Mocht de aansprakelijkheid niet rond komen, dan nemen wij de kosten op ons. Die brengen we nooit bij u in rekening. Dit krijgt u ook zwart op wit.

Bereken uw letselschade na een auto ongeluk

Op deze site kunt u alvast een inschatting maken van de schade die u mogelijk kunt claimen. Voor een exacte berekening en advies op maat kunt u tijdens kantooruren altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde letselschadejuristen.

Wie is er eigenlijk aansprakelijk na een auto ongeluk?

De automobilist die de verkeersregels heeft overtreden is logischerwijs ook aansprakelijk voor de schade die ontstaan is door het auto ongeluk. Voor zowel de materiële schade aan de voertuigen als de lichamelijke en emotionele schade toegebracht aan personen. Voor een schadevergoeding zult u echter de aansprakelijkheid erkend moeten krijgen. Soms gaat dit behoorlijk voorspoedig omdat het overduidelijk is wat er gebeurd is, maar in vele gevallen proberen verzekeringsmaatschappijen een zo laag mogelijke letselschadevergoeding uit te keren door de aansprakelijkheid maar voor een gedeelte te erkennen. Wij helpen u bij het volledig erkend krijgen van uw letselschade om een zo maximale schadevergoeding uit te laten betalen.

Wat is noodzakelijk voor het claimen van letselschade na een auto ongeluk?

Om zo snel mogelijk uw letselschade te kunnen claimen, is een goede dossiervorming noodzakelijk. Onze letselschadejuristen helpen u snel bij het claimen van letselschade na een auto ongeluk door alle noodzakelijke documenten te verzamelen. Dat kunnen documenten zijn zoals:

  • een proces verbaal opgesteld door de politie
  • medische documenten waaruit blijkt welke diagnose er is gesteld
  • mogelijke getuigenverslagen

Ook stellen wij een exacte schadeberekening op zodat de tegenpartij precies weet welke vergoeding er moet worden uitgekeerd. Uiteraard stellen wij de tegenpartij eerst aansprakelijk middels een officiële brief waarin de onderbouwing voor de letselschadeclaim naar aanleiding van het auto ongeluk is beschreven.

Professionele juridische hulp bij het claimen van letselschade na een auto ongeval, ook als de tegenpartij onderverzekerd of doorgereden is

Het is vaak nog maar de vraag in welke mate de tegenpartij verzekerd is voor ernstig toegebrachte letselschade. Heeft de automobilist alleen een WA verzekering of heeft u zelf nog een SVI verzekering? Welke verzekering u of de tegenpartij ook heeft, JBL&G gaat altijd aan het werk om al uw kosten vergoed te krijgen. Ook als de tegenpartij zwaar onderverzekerd is of gewoon doorgereden is, kunnen wij de schade voor u claimenbij het Waarborgfonds Motorverkeer. Dit fonds is tegelijkertijd met de verplichte WA-verzekering in 1965 opgericht om ook als een automobilist doorrijdt (en niet meer te achterhalen is) na een aanrijding, nog compensatie voor slachtoffers te kunnen regelen. Wij kunnen u helpen om uw zaak bij het Waarborgfonds aanhangig te maken.

U bent niet in staat om ons te woord te staan na uw auto ongeluk?

Veel mensen die net een ernstig auto ongeluk hebben gehad, hebben helemaal geen zin of zijn fysiek niet in staat om gelijk al van alles te regelen. Men moet eerst lichamelijk herstellen, om nog maar te zwijgen van de mentale klap die mensen moeten verwerken. Toch is het verstandig als een partner, familielid, vriend of vriendin vanaf dag één een aantal zaken bijhoudt. Door alle bonnetjes en rekeningen die u van diverse instanties, artsen of therapeuten krijgt goed te bewaren, kan de letselschadeberekening nauwkeuriger worden opgesteld, ook een paar weken of maanden na het auto ongeluk.

www.letselschade-berekenen.nl is een website van JBL&G, Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Wij staan al meer dan 15 jaar slachtoffers van auto ongelukken en andere verkeersongevallen bij die letselschade willen claimen bij de tegenpartij

Veel voorkomend letsel na een auto ongeluk

Eén van de meest voorkomende klachten die ontstaat na een auto ongeluk (achteropaanrijding) is een whiplash. Mensen denken dat ze er nog goed vanaf zijn gekomen, maar na de eerste schrik kan men nog langdurig klachten overhouden zoals:

  • nekpijn
  • hoofdpijn
  • migraine aanvallen
  • chronische klachten

Mensen met whiplash maken behoorlijk wat kosten voor therapie en vaak zit er een maximum aan het aantal therapiesessies dat u vergoed krijgt. Ook met whiplash klachten kunt u bij ons terecht voor het claimen van letselschade. Onze letselschadejuristen hebben veel ervaring met dit soort claimtrajecten. Bekijk de pagina Letselschade door whiplash: claim uw schadevergoeding voor meer informatie.

Welke vergoedingen voor letselschade kunt u claimen na een auto ongeluk?

Na een auto ongeluk bent u wellicht voor langere tijd uit de running. U maakt kosten voor medische zorg, huishoudelijke hulp en soms kunt u voor lange tijd niet werken of loopt u een flinke studieachterstand op. Al deze kosten moeten worden vergoed door de verzekering van de tegenpartij. Uiteraard proberen verzekeraars een zo laag mogelijke vergoeding uit te keren of het claimproces te vertragen, dat is nou eenmaal het bedrijfsmodel waarmee deze partijen werken. Dit staat echter volledig haaks op de belangen van slachtoffers van auto ongelukken. Een slachtoffer wil zo snel mogelijk duidelijk hebben over wat wel en wat niet vergoed wordt.

JBL&G en claimtrajecten bij verkeersongevallen

JBL&G helpt u 100% gratis uw letselschade maximaal vergoed te krijgen. Wij hebben jarenlange ervaring met verzekeraars die in meerdere of mindere mate dwars liggen. Wij weten welke juridische stappen moeten worden ondernomen en op welke details moet worden gelet om de belangen van slachtoffers van auto ongelukken zo goed mogelijk te behartigen. Onze letselschadespecialisten hebben jarenlange ervaring met auto ongelukken, achterop aanrijdingen en allerlei andere soorten verkeersongevallen. Neem contact met ons op en wij kunnen uw letselschadezaak vandaag nog in behandeling nemen.

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.