Letselschade Berekenen

Letselschade Berekenen

Motor ongeluk

Letselschade bij een motor ongeluk opgelopen?

Een motorrijder is veel kwetsbaarder in het verkeer dan bijvoorbeeld een automobilist. Als u als motorrijder een motor ongeluk krijgt, dan heeft u vaak aanzienlijk meer letselschade. Ook kan het gebeuren dat u buiten uw schuld om wordt aangereden door een auto of vrachtwagen, waarbij uw herstel lange tijd in beslag kan nemen.

Het is daarom van belang dat u na een motorongeluk zo snel mogelijk contact opneemt om uw letselschade te melden. Wij kunnen u gericht adviseren en bijstaan met een team van letselschadespecialisten. Dit allemaal geheel gratis. U heeft daar recht op als letselschadeslachtoffer.

Letselschade door motor ongeluk: aansprakelijkheid

Bij een motor ongeluk treedt er vaak aanzienlijke schade op. Daarom kan een schadeclaim van een motorrijder ook veel hoger uitvallen dan bij een automobilist. U kunt te maken krijgen met diverse schadeposten zoals:

  • Flinke schade aan uw motor
  • Revalidatiekosten
  • Inkomensderving
  • Huishoudelijke hulp
  • Smartengeld

Misschien bent u een lange tijd herstellende en heeft u huishoudelijke hulp nodig, of maakt u extra medische kosten. Bent u daarvoor verzekerd? Allemaal vragen waar u mee te maken krijgt na een motorongeluk.

Als u als motorrijder gewond bent geraakt tijdens een aanrijding en u heeft (veel) letselschade, dan wilt u natuurlijk gelijk weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen. En weten waar u recht op heeft. Laat u daarom goed informeren door een letselschadejurist. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bereken hier alvast zelf uw letselschade

Wat te doen na een motor ongeluk

Wij adviseren u om de volgende stappen te nemen na een motor ongeluk:

  1. Bel een ambulance bij ernstig letsel
  2. Vul het volledige schadeformulier in. Laat de tegenpartij hetzelfde doen. Onderteken het formulier beiden. Doe dit alleen als u het eens bent met de ingevulde informatie
  3. Schrijf gegevens van getuigen op; naam en telefoonnummer
  4. Ga mee met de ambulance of ga zelf direct naar uw huisarts
  5. Schakel ons gelijk daarna in. Het liefst diezelfde werkdag nog

Probeer altijd foto’s te maken van het ongeval en uw letsel. Dit kan dienen als bewijslast. Daarom is het ook verstandig om altijd meteen naar uw huisarts te gaan. De tegenpartij kan dan geen twijfel zaaien over het verband tussen uw letsel en het ongeval.

Ga voor meer informatie naar de pagina Wat te doen bij letselschade: een stappenplan.

Letselschadevergoeding bij een motor ongeluk

Letselschade bij een motorongeluk kan ernstige gevolgen hebben. Daarom wilt u weten welke schadevergoeding u kunt krijgen. Als u betrokken bent geweest bij een aanrijding, kunt u alle kosten claimen die u zonder het ongeluk niet gehad zou hebben. Daarom is het verstandig om alle kosten goed in kaart te brengen en bij te houden.

Onze letselschadespecialisten zullen de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen voor uw opgelopen schade. Daarbij is het belangrijk dat niet alleen de kostenposten mee worden genomen die direct duidelijk zijn, maar ook de te verwachten kostenposten in de toekomst. Een letselschade-expert kan u hier alles over vertellen en rekent de juiste letselschadevergoeding voor u uit.

Letselschade na motor ongeluk indienen?

Wilt u letselschade na een motorongeluk indienen? Vul dan gelijk uw naam en telefoonnummer in en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.