Letselschade Berekenen

Letselschade Berekenen

Letselschadejurist

Een letselschadejurist nodig voor letselschade?

Heeft u letselschade en bent u op zoek naar een letselschadejurist? Dan kan Letselschade Berekenen u gelijk verder helpen. Ons team bestaat uit ervaren letselschade juristen die werkzaam zijn door heel Nederland. Daarvoor krijgt u altijd een jurist in uw eigen regio. Wist u dat u recht heeft op gratis juridische hulp bij letselschade?

Wat doet een letselschadejurist?

Een letselschadejurist zet zich in voor uw belangen. Indien u letselschade heeft opgelopen, zal de jurist de tegenpartij hiervoor aansprakelijk stellen. In een eerste intakegesprek zal de aansprakelijkstelling aan bod komen. De jurist zal met aantoonbare bewijzen, wetten en jurisprudentie de aansprakelijkheid discussie voor u gaan behandelen.

Ga voor meer informatie over het traject naar Hoe werkt het letselschadetraject?

Een letselschadejurist regelt alles

Een letselschadejurist zorgt er voor dat u krijgt waar u recht op heeft. Hij staat u bij in het regelen en afhandelen van een schadeclaim en bij het berekenen van uw letselschade. Hierbij is het belangrijk dat alle schadeposten zo goed mogelijk in kaart worden gebracht. Vaak zijn dit medische kosten en mogelijk inkomstenderving.

Wilt u alvast een indicatie van uw letselschadeclaim? Doe de test!

Een betrokken letselschadejurist zet uw belangen voorop

Een betrokken jurist zet zich niet alleen in voor uw financiële belangen. Bij ons krijgt u een persoonlijke jurist aangewezen die dagelijks voor u klaar staat. U kunt bij uw persoonlijke aanspreekpunt terecht als u uw verhaal wilt doen. Als u even uw hart wilt luchten over de ontwikkelingen in uw letselschadezaak of over de belemmeringen van uw letsel.

Daarnaast houdt uw persoonlijke jurist u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent uw zaak. U krijgt van alle in- en uitgaande post, brief en e-mail, een kopie. Het gaat immers om u en uw letsel. U staat centraal in het traject. En wij vinden het belangrijk dat u dat ook voelt. Immers, erkenning is een belangrijke stap richting genezing.

Schadeclaim bij bedrijfsongeval of verkeersongeval

Is er sprake van een bedrijfsongeval, verkeersongeval of hondenbeet, dient de letselschadejurist hiervoor namens u een schadeclaim in. De kans is groot dat u in aanmerking komt voor smartengeld. Onze letselschadejuristen werken volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade en zijn professionals in hun vakgebied.

No cure no pay letselschadejurist

U ziet het vast wel eens voorbij komen: de no cure no pay letselschadejurist. Oftewel: u betaalt niet als de letselschadezaak niet gewonnen wordt. Maar wél als de zaak wel gewonnen wordt. Alleen is dit helemaal niet nodig! Een jurist kan zijn kosten namelijk declareren bij de aansprakelijke tegenpartij. Zonder dat dat ten koste gaat van uw schadevergoeding. Kies dus nooit voor no cure no pay!

Gratis letselschadejurist voor u

Een letselschadejurist via ons bureau kost u geen geld. De kosten voor de juridische procedure worden namelijk verhaald op degene die aansprakelijk is voor uw letselschade of diens verzekeraar. Dit is in de wet vastgelegd. Het mag namelijk niet zo zijn dat u door toedoen van een ander ineens voor hoge advocaatkosten komt te staan. Doe de test en u weet gelijk of u recht heeft op een schadevergoeding.

Wilt u meer weten over gratis juridische hulp? Ga dan naar de pagina Gratis advies bij letselschade.

U wilt een gratis letselschadejurist inschakelen?

Wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden door een ervaren letselschadejurist die u belangen behartigt? Neem gelijk contact met ons op en dan gaan wij meteen voor u aan de slag.

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.