Over ons

Over ons

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht is een onafhankelijk, betrouwbaar en persoonlijk letselschadekantoor. Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Onze hulp is altijd gratis. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade. Onze cliënten zijn zeer tevreden, lees de ervaringen. En dit zijn wij, de juristen.

Deze website is onderdeel van juridischbureauletselschade.nl, onze kantoorwebsite.

Onze kantoorfilosofie

JBLG is opgericht vanuit de ervaring dat er veel andere letselschadebureaus zijn die over de rug van slachtoffers veel geld verdienen. Dit vinden wij een verschrikkelijke manier van werken en daarom willen wij anders zijn. Wij staan letselslachtoffers daarom altijd gratis bij.

Want als slachtoffer kun je juist juridische hulp gebruiken, maar na een ongeval zit je niet te wachten op ook nog eens een torenhoge advocaten nota. U zult van ons kantoor daarom nooit een rekening ontvangen.

Wij kunnen onze nota indienen bij de verzekeraar van uw tegenpartij, zodat u zelf niet met hoge kosten te maken krijgt. Klik hier en bezoek onze kantoorsite: JBL&G.

Succesvolle zaken

Hoe kunnen wij u helpen? Bekijk enkele voorbeelden van succesvolle letselschadezaken.

Vestigingen

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht werkt door heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Maar onze juristen werken door heel Nederland.

Kortom: wanneer u in Nederland woont en u heeft letselschade, dan kunt u bij ons kantoor terecht voor gratis hulp bij letselschade.

Letselschadebureau JBL&G kan u in heel Nederland gratis hulp bieden. Hieronder staan de contactgegevens van de hoofdlocatie:

Hoofdkantoor JBL&G Amsterdam
IJsbaanpad 9
1076 CV AMSTERDAM
Telefoon: 020  214 99 00
info@jblg.nl

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 19.00 uur. Buiten kantoortijden kunt u een bericht achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug!

Wat kunt u verwachten van de medewerkers van JBL&G?
JBL&G werkt alleen voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. JBL&G brengt geen kosten in rekening bij het slachtoffer. De medewerkers van JBL&G waken ervoor dat de behandeling van uw zaak vlot verloopt.

Persoonlijke aanpak
JBL&G is opgericht door mevrouw mr. Hooijenga. Zij heeft lange tijd voor een groot advocatenkantoor gewerkt. Hierna heeft zij haar eigen kantoor opgericht. Zij werkt circa 15 jaar alleen voor slachtoffers. Een persoonlijk gesprek vindt JBL&G erg belangrijk.

In dit gesprek wordt uitgelegd wat de gang van zaken is en wat u precies kunt verwachten. U kunt uw verhaal kwijt en u kunt duidelijk maken waaruit uw letsel en uw schade bestaat. De medewerkers van JBL&G weten dat het voor u belangrijk is dat uw volledige schade op korte termijn wordt vergoed.

Jarenlange ervaring

De medewerkers van JBL&G zijn op de hoogte van de vertragingstechnieken van veel verzekeraars en zullen er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen. Door jarenlange ervaring weet JBL&G dat het voor slachtoffers erg belangrijk is dat deze serieus worden genomen en dat er efficiënt aan de zaak gewerkt wordt door beide partijen.

Bezoek de website

Voor 100% gratis juridische bijstand en advies bij letselschade, vul onderstaand formulier in.
Vul uw naam en telefoonnummer in en u wordt vandaag nog teruggebeld.

Snel contact

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.