Letselschade Berekenen

Gratis juridisch advies bij letselschade

Recht op gratis hulp bij letselschade

Stel: u loopt letsel op door een ongeval. De tegenpartij is daar (deels) aansprakelijk voor te stellen. Dan heeft u recht op letselschadevergoeding. Kies voor juridische hulp om uw schadevergoeding te claimen. U heeft namelijk altijd recht op gratis hulp bij letselschade. Ons letselschadebureau biedt u gratis juridisch advies en juridische hulp. Hoe u daar zeker van kunt zijn? U ontvangt hier een schriftelijke bevestiging van voor het letselschadetraject van start gaat.

Geen addertje onder het gras

Wordt er iets gratis aangeboden? Dan klinkt dat vaak alsof er een addertje onder het gras zit. Onze gratis juridische hulp bij letselschade is echter echt geheel kosteloos. Vraagt u zich af waarom er dan ook advocaten en no-cure-no-pay juristen zijn die u moet betalen voor hun diensten? En hoe wij goede, gratis hulp kunnen aanbieden? Wij leggen het graag aan u uit.

Waarom gratis hulp?

Ons letselschadebureau is ontstaan vanuit de ervaring dat veel letselschadekantoren (veel) geld verdienen ten koste van slachtoffers. Deze manier van werken stuit ons tegen de borst. Wij kiezen er dan ook voor om anders te zijn. Ons juridisch advies en juridische hulp is altijd 100% gratis voor letselschadeslachtoffers. Wij zadelen u niet op met de stress van het moeten betalen van torenhoge rekeningen. U heeft al genoeg meegemaakt.

Ons letselschadekantoor zal u nooit de kosten van onze diensten in rekening brengen. Voordat het traject van start gaat, krijgt u dit zwart op wit van ons bevestigd. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat u achteraf alsnog een onverwachtse rekening op uw deurmat krijgt.

Wie betaalt de kosten van onze juristen?

Als er geen addertje onder het gras zit, klinkt gratis al snel goedkoop. Dat gaat echter niet op voor onze juridische hulp. Onze kosten dienen namelijk wel vergoed te worden. Niet door u, maar door de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Zoals het hoort. U bent immers het slachtoffer. Als u niet bij het ongeval betrokken was geraakt, had u ook geen juridische hulp hoeven inschakelen.

In de Nederlandse wet staat dat u recht heeft op gratis juridisch advies en gratis juridische hulp bij letselschade. U kunt dit terugvinden in artikel 6:96 BW. Kort samengevat staat er in deze wet dat:

  • U recht heeft op gratis juridisch advies en juridische hulp bij letselschade
  • U recht heeft op een passende vergoeding voor de opgelopen en toekomstige schade
  • De kosten voor juridische hulpverlening vergoed dienen te worden door de aansprakelijke tegenpartij

Wil de verzekeraar van de tegenpartij niet al onze kosten vergoeden? Ook dan komen we niet bij u aankloppen. Wij nemen dat risico voor onze rekening. Ook als blijkt dat de verzekeraar de aansprakelijkheid niet erkend en u geen schadevergoeding kunt claimen, sturen wij u geen rekening. Ook dat risico nemen wij voor onze rekening.

Gaat dit ten koste van mijn schadevergoeding?

Uiteraard rijst dan de vraag: gaat dit ten koste van de hoogte van mijn schadevergoeding? Nee, u hoeft zich ook daar geen zorgen over te maken. Uw schadevergoeding en onze juridische kosten zijn twee verschillende kostenposten voor de verzekeraar van de tegenpartij.

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze juristen nemen uw zorgen graag uit handen. Daarom regelt uw persoonlijke jurist alles voor u. Zodat u zich kunt richten op uw herstelperiode. Uw persoonlijke jurist verleent onder andere de volgende diensten:

  • De tegenpartij aansprakelijk stellen
  • Een nauwkeurige berekening maken van uw huidige en toekomstige schade
  • Het voeren van complexe juridische discussies met de verzekeraar van de tegenpartij
  • De maximale schadevergoeding voor u claimen
  • Een voorschot voor u eisen op de uiteindelijke schadevergoeding

Uw persoonlijke jurist houdt u ook op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw letselschadezaak. U krijgt bijvoorbeeld een kopie van alle in- en uitgaande post. Heeft u tussendoor nog vragen? Dan kunt u elke werkdag contact met ons opnemen. Onze juristen staan u graag te woord.

Kom direct in actie

Neem vandaag nog contact met ons op. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel ons uw verhaal. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug. Wij werken bovendien niet met wachtlijsten. We kunnen uw zaak dan ook direct in behandeling nemen.

Zelf berekenen

U wilt graag direct uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval.

Gratis

Onze juridische hulp is voor slachtoffers van ongevallen geheel gratis!

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.